ajax-loader-2
Francesc-Marc Álvaro | Per què no engeguem la política?
2932
post-template-default,single,single-post,postid-2932,single-format-standard,mikado-core-2.0.4,mikado1,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-theme-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

01 mar 1999 Per què no engeguem la política?

 

Aquests últims anys s’ha reforçat la idea que els mecanismes del joc polític s’esgoten en rutines que perverteixen l’esperit democràtic, i l’anomenada classe política ha estat posada sota sospita. Però tampoc no podem engegar a fer punyetes la política que ens desagrada en benefici de receptes incertes que es presenten com a única salvació de la vida pública. Perquè, fet i fet, moltes d’aquestes fórmules són noves amenaces contra les llibertats. Aquest llibre, des del cansament per la corrupció i els vicis de la mala política, proposa una revisió crítica de la nostra vida pública de cada dia, amb exemples dels entorns català, espanyol i europeu. Per exercir la política entre tots, com a ciutadans conscients i actius, capaços d’escollir en contra de la presumpta fatalitat dels poders.

Amb pròleg de Manuel Vázquez Montalbán

Editorial: Proa (1999)

Pàgines: 262

ISBN: 84-8256-644-X