ajax-loader-2
Francesc-Marc Álvaro | Ara sí que toca!
4427
post-template-default,single,single-post,postid-4427,single-format-standard,mikado-core-2.0.4,mikado1,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-theme-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Ara sí que toca!

10 abr 2003 Ara sí que toca!

Ara sí que toca!

Aquest llibre mostra el paisatge polític de la Catalunya de finals del segle xx i començaments del segle XXI i explica un moment concret de transcendència històrica: el de la retirada de Jordi Pujol, l’últim gran polític de la transició democràtica. Entre 1992 i 2002 es produeix un complex i llarg procés d’intrigues, batalles, pactes, traïcions, apostes i decisions imprevistes que van lligades a l’intent de mantenir un projecte i un liderat.

El patriarca de CiU ha estat, a la vegada, tap i interruptor de la seva successió: ha apostat per la generació dels seus néts polítics, ha frenat els seus coetanis i ha fet servir tots aquells que se li han acostat. Aquestes pàgines aborden, mitjançant una extensa i rigorosa investigació periodística, tot allò que hi ha darrere de l’escenari del pujolisme, així com les claus per entendre el com i el perquè d’aquest final de regnat i del futur immediat que anomenem postpujolisme.

Aquest gran reportatge polític explica les claus del nomenament d’Artur Mas com a successor de Pujol, una figura que, contra tot pronòstic, va passar per davant de molts altres dirigents que havien aspirat a liderar la principal força catalanista.

Amb les seves llums i ombres, aquest llibre presenta el veritable rostre de dotzenes de personatges decisius i revela, amb detallisme i profunditat, moltes escenes que fins avui han restat en el secret del poder.

Editorial: Edicions 62 (2003)

Pàgines: 346

ISBN: 84-297-5295-1