ajax-loader-2
Francesc-Marc Álvaro | Embolicats amb el periodisme
4454
post-template-default,single,single-post,postid-4454,single-format-standard,mikado-core-2.0.4,mikado1,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-theme-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

01 mar 2007 Embolicats amb el periodisme


Reptes dels mitjans de comunicació catalans (1975-2006)
Joaquim Noguero (coord.)

Francesc-Marc Álvaro, Carles Claret, Jaume Comellas, Rosa Gil, Daniel E. Jones, Francesc Martínez Sanchis, Jaume Puig, Jaume Risquete, Xavier Sanfulgencio, Jordi Sardans, Màrius Serra, Fina Sitjes, Enric Xicoy (autors)

Existeix un espai comunicatiu català? Quin paper hi té la premsa comarcal? Quin és el perfil de l’intel·lectual mediàtic? En quina mesura l’àmbit geoestratègic condiciona l’orientació d’un mitjà? Internet i la premsa gratuïta afavoreixen o perjudiquen una comunicació crítica i exigent?

Aquest volum aplega les col·laboracions de persones que coneixen de primera mà els mitjans de comunicació catalans d’avui. Amb una voluntat clarament autocrítica, els autors denuncien les mancances de la premsa en català, tot advocant per l’honestedat i l’exigència de la professió.

Editorial: El cep i la nansa / col.lecció Argumenta (2007)

Pàgines: 236

ISBN: 978-84-96349-45-2