ajax-loader-2
Francesc-Marc Álvaro | Boti, boti, boti!
4503
post-template-default,single,single-post,postid-4503,single-format-standard,mikado-core-2.0.4,mikado1,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-theme-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

10 nov 2011 Boti, boti, boti!

Diuen les cròniques que durant un míting a Màlaga, Rajoy ha botat a petició del públic, però no gaire. “Que boti el president, que boti el president”, cridaven les masses amb aquella alegria atlètica que dóna formar part de l’equip guanyador. El candidat del PP, que venia engrescat pel resultat del cara a cara, va exclamar davant la parròquia: “Si m’ho demaneu, puc botar, perquè estic en forma, però no em sembla apropiat fer exhibicions”. Quin paio! Què vol dir que no és apropiat fer exhibicions? Escolti, mestre, una campanya electoral –aquí i a Lima– és sempre una exhibició, tot i que vostè ha basat la seva en dir el menys possible i deixar que l’adversari se la foti.

No cal fer els numerets de mascle alfa que protagonitza Putin a Rússia, però tampoc és normal disfressar-se d’home invisible.vostè, amic Mariano, ha imitat amb gran aplicació, des de fa mesos, aquell producte d’higiene femenina tan conegut: ni es nota, ni molesta, ni traspassa.

Les campanyes, des dels temps de Ciceró, pel cap baix, són pensades per mostrar els mèrits, habilitats i talents de qui pretén conduir el destí del poble.

Rajoy, en canvi, és una figura que encarna el buit, l’antimatèria, ni el suc ni el bruc. Les enquestes diuen que aquest mètode aconseguirà la derrota de Rubalcaba a les urnes, la qual cosa no és exactament la victòria de Rajoy, tot i que sí serà el triomf del PP. Cal filar prim per no confondre una cosa amb l’altra. Ell, el registrador de la propietat, assegura que està en forma. Us ho creieu?

Etiquetes: