ajax-loader-2
Francesc-Marc Álvaro | “L’independentisme és molt bo en les paraules i molt precari en l’acció”
5564
post-template-default,single,single-post,postid-5564,single-format-standard,mikado-core-2.0.4,mikado1,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-theme-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

29 nov 2019 “L’independentisme és molt bo en les paraules i molt precari en l’acció”

‘Assaig general d’una revolta’ (Ed. Pòrtic) de Francesc-Marc Álvaro, és una de les anàlisis més completes que s’han publicat sobre els convulsos anys que ha viscut Catalunya del 2010 ençà. Singularment, sobre els antecedents de l’1-O i els fets posteriors al referèndum. La mirada de l’autor és crítica cap al que ell entén com a errors de l’independentisme, i per això ha aixecat molta polseguera. N’era conscient. Però diu que troba a faltar una autocrítica semblant des de l’altra banda.
 
Descarrega l’entrevista fent clic AQUÍ

Etiquetes: