ajax-loader-2
Francesc-Marc Álvaro | Pobres i catalanistes
6018
post-template-default,single,single-post,postid-6018,single-format-standard,mikado-core-2.0.4,mikado1,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-theme-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

02 feb 2020 Pobres i catalanistes

Agustí Pons, al llibre Crònica al marge, defensa que qui va inventar que el català era la llengua de la burgesia no coneixia gaires catalanistes més aviat humils; en el camp la cultura —que és el que ell coneix més— malvivien
de fer classes, traduccions i feines diverses, mentre treballaven infatigablement per la cultura del país: Josep Pedreira, Miquel rimany, Josep M. de Casacuberta, Maria Aurèlia Capmany, Miquel Porter, Josep Benet…

Consulta l’article fent clic aquí

Etiquetes: