ajax-loader-2
Francesc-Marc Álvaro | Nosaltres, ells i la nova normalitat
6298
post-template-default,single,single-post,postid-6298,single-format-standard,mikado-core-2.0.4,mikado1,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-theme-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

28 jul 2020 Nosaltres, ells i la nova normalitat

Som davant d’una amenaça de la qual ningú no pot escapar. Però aquesta universalitat de la Covid-19 no ha esborrat les divisions de tota mena, ans al contrari.
 
Es podria pensar que les normes excepcionals dictades per aturar la pandèmia han exacerbat els microanarquismes i les soledats de la massa i han projectat els uns i les altres com mai no havíem vist.
Les soledats que ens assetgen, en canvi, s’han disparat per l’impacte de l’aïllament obligatori i la desaparició física de la gent dels espais públics. Formes de soledat que només havíem intuït i mai no havíem travessat.
 
El millor i el pitjor de la persona s’expressa sota una versió restrictiva d’algunes llibertats essencials que donàvem per intocables. Tota conquesta humana és precària […]. Avui sabem més que ahir que tot s’aguanta per un fil molt prim i que no es pot donar res per descomptat.
 

Consulta l’article fent clic aquí.

Etiquetes: